"TATLISES AKILLI ADAMDIR!..." GÜNEŞ GAZETESİ YAZARI VEHBİ DİNÇCAN YAZDI...
Güneş Gazetesi yazarı Vehbi Dinçcan, bugünkü köşesinde İbrahim Tatlıses'e yer verdi. İşte Dinçcan yazısı:
( 29/07/2010 11:40 )
Tatlıses, Etiler'de bir kebap evi hizmete sokuyordu. Dün, açılışı yapılacaktı. Halen hizmette olduğunu biliyorum. Tatlıses kebabın bir diğer yerinde çok güzel kebapları mideye indirdiğimi biliyorum. Bu kez daha da iddialı İbo. Çarşamba açılış vardı, telefon edip ertelendi dedi. "Neden" dedik, anlattı. Kendine has ifadeleri ile anlattı ve bir kez daha bu İbo'nun pek uyanık olduğunu ve arkadaşlarını çok sevdiğini fark ettim. Bu yaz sıcağında tüm dostlarının sayfiyelik yerlerde olduğunu düşünmüş. Çoğu gelemeyecek, o gelmelerini istiyor elbette ki. Ve, bu açılışa, İbrahim'i seven çok ünlü gelmek isteyecek, tatillerini kesmek durumunda kalacak. İçi el vermemiş İbrahim'in. Yani, bu sıcakta, tam deniz keyfi yaşanırken bu açılışın zamanı olmadığını biz anlamıştık zaten. İbo da, kışa merhaba partisi ile hizmete açar yeni mekanını. Ama , İbo'nun o bir birinden güzel kebapları yenir azizim. Çiğ köftesinin lezzetini de hepimiz biliriz. Hadi bakalım yaz sonu açılışa davetliyiz.
www.magazinoteli.com/news.php?n_id=33465